Baby Spa Antwerpen +32(0)474 450 010 / Baby Spa Herentals: +32(0)471 703 919

Voorbereiden

Hoe lang duurt een sessie?

Een Baby Spa sessie duurt ongeveer 45 min. Doch kan er 1 uur gebleven worden om jullie baby nog rustig te voeden na of tijdens zijn/haar sessie. Jullie baby start met ongeveer 20 min hydrotherapie, afhankelijk van zijn/haar reactie op de eerste kennismaking met het water. Wanneer uw baby op regelmatige basis Baby Spa sessies volgt, vergroot dit de gewenning en kan uw baby tot 30 min van de hydrotherapie genieten. Nadien volgt een babymassage die door mama of papa wordt gegeven, en door ons gedemonstreerd wordt op een babypop.


Waar kunnen we parkeren?

Bezoekt u onze Baby Spa te Antwerpen? Dan kan u uw wagen op 300m afstand parkeren in de Q Park parking van Post X, Borsbeeksebrug 22-30, 2600 Antwerpen Berchem. U kan ook gratis vlakbij in de straat parkeren (Herculesstraat). 

Bezoekt u onze Baby Spa te Herentals? Dan kan u uw wagen gratis op onze privé parking parkeren. Deze kan u vinden door de richtingaanwijzers te volgen via de Wolstraat. Zo kan u tot aan onze garagepoort rijden, net binnen de poort kan u parkeren. Via onze tuin komt u op ons terras terecht, daar wordt u hartelijk ontvangen in de Baby Spa.


Wanneer arriveren we best?

We vragen om max. 15 min. voor aanvang van de sessie te arriveren. Op die manier kan de vorige sessie in alle rust afgesloten worden. Indien jullie baby nog gevoed dient te worden, zijn jullie ook 15 min. op voorhand welkom.


Hoe lang op voorhand moeten we onze baby voeden?

We raden aan je baby 15 min voor zijn / haar sessie te voeden om het maximale uit een Baby Spa sessie te halen, ook al is het normaal niet zijn / haar voedingsmomentje. Baby’s worden namelijk erg hongerig van het hydrotherapie gedeelte. Onderschat dit niet. Indien dit om praktische redenen niet mogelijk is, bent u van harte welkom om 15 min voor uw sessie te arriveren en hier te voeden. Wij hebben flesverwarmers, een microwave en een borstvoedingsvriendelijke ruimte ter beschikking.


Wat is het ideale moment om te komen?

Idealiter na een lange dut en vlak na een voeding. Voor kleine baby’s kan dit bijvoorbeeld ’s ochtends zijn of in de namiddag. Als ouder kent u het ritme van uw baby het best en kan u daar rekening mee houden. Qua leeftijd is het aangeraden om zo jong mogelijk te starten om gewenning te creëren en maximaal te kunnen genieten van alle ontwikkelingsvoordelen.


Kunnen we langskomen alvorens onze baby moet slapen zodat hij/zij achteraf langer slaapt?

Beter niet. Jullie baby zal minder plezier beleven aan een Baby Spa sessie wanneer hij/zij moe is. Een oververmoeide baby zal zelfs minder snel in slaap vallen en geraakt snel overprikkeld. Eens hij/zij zich in deze situatie bevindt, zal hij/zij niet meer optimaal kunnen genieten van de voordelen van een Baby Spa sessie. Een ideaal moment is dus na een lange dut en een voeding.


Hoeveel personen mogen we meebrengen ?

Indien u een groepssessie boekt, mogen max. 2 volwassenen meekomen. Dit om ook de rust voor andere baby’s te kunnen garanderen. Tijdens een groepssessie zijn er max. 3 baby’s aanwezig. Indien u graag meerdere personen meebrengt, is het aangewezen om een privé sessie te boeken. Daarvoor kan u telefonisch contact opnemen met ons. Bij een allereerste Baby Spa sessie is het verder ook aangewezen dat enkel mama of ouder(s) meekomen. Wij focussen ons op bonding-time met jullie baby. Kinderen onder de 16 jaar zijn daarom niet toegelaten in de Baby Spa. Er worden geen uitzonderingen gemaakt.


Mogen we foto’s en/of filmpjes maken?

U mag zeker enkele foto’s en filmpjes maken, doch kan u dit best beperken. Wij begrijpen dat u dit unieke moment graag wil vastleggen. Hou er echter rekening mee dat het voornaamste doel van de Baby Spa het creëren van een rustige omgeving is waarbij bonding-time tussen u en uw baby centraal staat. Baby’s kunnen namelijk geïrriteerd geraken wanneer er continu camera’s op hen gericht worden. Verder is het niet toegestaan om foto’s en/of filmpjes te maken van andere baby’s en ouders, en is het verboden om een hele sessie te filmen. Wij vragen ook vriendelijk om het geluid van uw gsm uit te schakelen.


Moeten we mee in het water met onze baby?

Neen, uw baby heeft zijn individuele Spa ter beschikking waarbij hij/zij dankzij onze drijfringen zelfstandig kan bewegen in het water. Dit om hen het optimale comfort van autonome bewegingsvrijheid te kunnen garanderen. Uiteraard staat u als ouder(s) vlakbij uw baby om hem/haar te kunnen observeren, stimuleren en aan te moedigen.


Is de drijfring veilig ?

Ja, onze Baby Bubble drijfringen zijn goedgekeurd volgens Europese normen en raken de nek van uw baby niet. Vooraan in de drijfring bevindt zich een gleufje waarin uw baby’s kin rust. Onze Spa’s bevatten luchtinjectoren waardoor uw baby zich gewichtloos kan voortbewegen in het water.


Kunnen we een drijfring kopen?

Onze Baby Bubble drijfringen zijn binnenkort te koop (najaar 2018).


Hoeveel kost een Baby Spa sessie ?

Zie tarieven.


Wat moeten we meebrengen?

Flesvoeding indien uw baby flesvoeding krijgt en een luier voor achteraf. Baby’s zijn over het algemeen erg hongerig na een Baby Spa sessie. Water voor de ouders is voorzien in de Spa. Een zwemluier, biologische massageolie en handdoeken krijgt u ter beschikking. Om een gezonde en ecologische omgeving te creëren, wassen wij onze handdoeken uitsluitend met ecologisch waspoeder en bevat onze massageolie 0% BPA.


Moeten we zwemluiers meebrengen?

Neen, wij voorzien zwemluiers.


Hoeveel sessies zijn aangewezen?

Dat bepaalt u volledig zelf. Sommige ouders komen wekelijks, sommige 3-wekelijks. Opdat uw baby optimaal zou kunnen genieten van alle voordelen van de Baby Spa, raden wij minstens 1x per week aan. Baby Spa is toegankelijk voor baby's van 0 tot 6 maanden.


Wat is jullie annulatiebeleid?

Afspraken dient u zelf minstens 24 uur op voorhand te verplaatsen via: https://precho.be/booking_update/  Om organisatorische redenen kunnen afspraken enkel verplaatst worden via de website. Dit geeft u ook de kans om voor of na de kantooruren uw afspraak te verplaatsen. Hoe werkt het? U klikt op voorgaande link en u geeft het e-mailadres in waarmee u geboekt heeft. Let wel, bij late annulaties (minder dan 24 uur op voorhand) werkt deze link niet meer. Bij late annulaties worden er geen tegoedbonnen of terugbetalingen gedaan. Wij begrijpen dat u of uw kindje zich niet goed kan voelen, doch zorgen deze last-minute annulaties er voor dat anderen deze plek niet meer kunnen innemen. Er worden hier geen uitzonderingen op gemaakt.

Indien u niet komt opdagen op uw afspraak, worden er geen tegoedbonnen of terugbetalingen gedaan. Klantenkaarten zijn geldig in de betreffende Baby Spa (Antwerpen of Herentals). Een volle klantenkaart betekent dat u recht heeft op een gratis Baby Spa sessie in de locatie waar u de vorige sessies gevolgd heeft. Baby's ouder dan 6 maanden zijn niet toegelaten in onze Baby Spa. Uitzonderingen worden enkel gemaakt bij prematuur geboren baby'tjes, dan geldt de uitgerekende bevallingsdatum.


Hoe kan ik betalen met een cadeaubon?

U kan uw vouchercode eenvoudig ingeven bij "coupon code". Onze cadeaubonnen zijn 1 jaar geldig. Er worden geen terugbetalingen gedaan voor aangekochte cadeaubonnnen. Baby's ouder dan 6 maanden zijn niet toegelaten in onze Baby Spa. Uitzonderingen worden gemaakt voor prematuur geboren baby'tjes op voorleggen van een gynaecologisch attest.


Hoe werkt de klantenkaart?

Klantenkaarten zijn enkel geldig in de betreffende Baby Spa (Antwerpen of Herentals). Een volle klantenkaart betekent dat u recht heeft op een gratis Baby Spa sessie in de locatie waar u de vorige sessies gevolgd heeft. Baby's ouder dan 6 maanden zijn niet toegelaten in onze Baby Spa. Uitzonderingen worden gemaakt voor prematuur geboren baby'tjes op voorleggen van een gynaecologisch attest met de uitgerekende bevallingsdatum. 

 

Heeft u nog vragen?

© 2018 Precho.be - Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden

Selecteer gewenste locatie:
Precho cadeaubon