Baby Spa Antwerpen +32(0)474 450 010 / Baby Spa Herentals: +32(0)471 703 919

Baby Spa

Hydrotherapie & Babymassage

Kom samen met je baby helemaal tot rust. Tijdens dit zalige verwenmoment stimuleert u tevens uw baby's doorbloeding, spijsvertering en immuunsysteem. Om een gezonde omgeving te creëren, werken we uitsluitend met biologische massageolie en wassen we onze handdoeken met ecologisch waspoeder.

Baby Spa by Precho is een uniek concept in België dat uw baby vanaf 10 dagen tot 6 maanden tal van fysieke en mentale voordelen biedt. Onderzoek toont aan baby’s te weinig bewegen en dat hierdoor hun grove motoriek minder goed ontwikkelt.

Baby Spa by Precho is een unieke manier voor uw baby om vrij en autonoom te kunnen bewegen in het warme, chloorvrije water. Dit versterkt de spierontwikkeling van uw baby en heeft tevens een positieve invloed op zijn/haar neurologische ontwikkeling en bloedsomloop. De zachte tegendruk van het water op hun lichaampje zorgt er dan weer voor dat de longcapaciteit vergroot wordt waardoor baby’s dieper leren ademen. Een Baby Spa sessie heeft tevens een verzachtend effect bij krampjes, reflux en constipatie.

Doordat baby’s in de Baby Spa in staat zijn zelfstandig te bewegen, wordt tevens het zelfvertrouwen en de autonomie gestimuleerd. Ook speelt een Baby Spa sessie een belangrijke rol in het vergroten van de emotionele band tussen mama en haar baby. Oogcontact, huidcontact, aanmoedigende stemmen en blikken staan centraal in deze exclusieve vorm van bonding-time.

Bij krampjes, constipatie, reflux en andere fysieke ongemakken heeft uw baby eveneens baat bij een Baby Spa sessie. Hydrotherapie verlicht namelijk deze ongemakken waardoor uw baby zich weer kan ontspannen. Ten slotte komt het ook de nachtrust van uw baby ten goede daar een Baby Spa sessie, en dan met name de hydrotherapie, een lichte fysieke inspanning van uw baby vraagt.

Om een gezonde en ecologisch bewuste omgeving te creëren, wassen wij onze handdoeken uitsluitend met ecologisch waspoeder en bevat onze massageolie 0% BPA.

Het is aangeraden om zo jong mogelijk met Baby Spa sessies te starten om gewenning te creëren en optimaal te kunnen genieten van alle ontwikkelingsvoordelen.

Hydrotherapie

Het warme en chloorvrije water (35°C) heeft tal van positieve effecten op de ontwikkeling van uw baby. Onderzoek toont immers aan dat baby's te weinig bewegen. Via deze unieke vorm van hydrotherapie wordt hun autonome bewegingsvrijheid optimaal gestimuleerd.

MEER OVER baby spa

Over ons

Chiara Van Hirtum richtte Precho op in 2014. In 2011 studeerde zij met onderscheiding af als Master in de Communicatiewetenschappen (Universiteit Antwerpen). Nadien volgende zij de technische opleiding baby-echografie (2014) en is tevens gecertificeerd baby- en zwangerschapsmasseuse (2014).

In 2014 opende ze haar praktijk Precho waar je zowel terecht kan voor zwangerschapsecho’s (in 2D, 3D & 4D) met nadruk op bonding-time ipv het medische aspect, als voor zwangerschapsmassages.

Tijdens haar jeugdjaren heeft ze 10 jaar op hoog niveau gezwommen bij Zwemclub Schoten. Hierna ging ze aan de slag als trainster bij de allerkleinsten. Watergewenning en leren zwemmen behoorden dan ook tot het takenpakket. Verder is Chiara ook in het bezit van het getuigschrift Levensreddend Handelen bij Baby's en Kinderen (2016). In maart 2016 werd Chiara voor het eerst mama van een dochtertje.

In 2016 breidde Chiara Van Hirtum de activiteiten van Precho verder uit en richtte ze de 1ste Baby Spa van België op: Baby Spa by Precho, een rustgevende plek voor baby's waar zij kunnen genieten van babywellness en babymassages.

In 2018 werd onze 2de Baby Spa geopend te Herentals onder begeleiding van verpleegkundige Paulien Hoes. Tijdens haar Masteropleiding koos ze voor keuzevakken rond visie op vroedkunde, de zwangere vrouw, bevalling en de pasgeborene. De liefde voor vroedkunde werd aangesterkt wanneer ze zelf mama werd van haar zoon Dries (11 maanden). “Precho & Baby Spa zijn voor mij de ultieme manier om de liefde voor mijn zoon en de liefde voor de zorg combineerbaar te maken” - aldus Paulien Hoes

© 2018 Precho.be - Alle rechten voorbehouden. Algemene voorwaarden

Selecteer gewenste locatie:
Precho cadeaubon